Τρόποι αποστολής

Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 3-7 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με κούριερ και φτάνουν στο χώρο σας μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με το ταχυδρομείο ή με DHL Express, FedEx Express, TNT Express. 

  • Εντός Ελλάδας: Για αγορές κάτω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Για αγορές 30€ και άνω, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.
  • Κύπρος: Τα έξοδα αποστολής με το ταχυδρομείο είναι έως 5,50€ ανάλογα με το συνολικό κόστος αγοράς. Για αγορές αξίας 100€ και άνω, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Τα έξοδα αποστολής Express είναι έως 14€
  • Υπόλοιπος κόσμος: Τα έξοδα αποστολής με το ταχυδρομείο είναι έως 6€ ανάλογα με το συνολικό κόστος αγοράς.  Για αγορές αξίας 100€ και άνω, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Τα έξοδα αποστολής Express είναι έως 31€ ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το συνολικό κόστος αγοράς.

Οι πελάτες μας από την Ξάνθη και τις γύρω περιοχές έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελίας του από το κατάστημά μας στην 28ης Οκτωβρίου 48.