Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας www.mykosmima.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 

To MyKosmima διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

To MyKosmima  δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του  www.mykosmima.gr ,τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mykosmima.gr  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το MyKosmima ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την το MyKosmima , αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του MyKosmima  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το MyKosmima είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του MyKosmima  και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.mykosmima.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.mykosmima.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια,  εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο

 

To MyKosmima  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 

Αναγνώριση Πελάτη

Ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του MyKosmima  δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

 

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στo MyKosmima  είναι εμπιστευτικές.

To MyKosmima  δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

Αγορές με κάρτα

Οι συναλλαγές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα γίνονται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Paypal ή της Viva Payments. Οπότε εμείς δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.mykosmima.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.mykosmima.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.mykosmima.gr/contact-us

 

MY KOSMIMΑ

Πασχαλίδης Κωνσταντίνος - ΑΦΜ 103595510 - Ξάνθη

28ης Οκτωβρίου 48 - 67100 - Ξάνθη

τηλ. 2541027006 - 6930682133

email: info@mykosmima.gr

Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 5-7 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Οι πελάτες μας από την Ξάνθη και τις γύρω περιοχές έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελίας του από το κατάστημά μας στην 28ης Οκτωβρίου 48.

Αποστολές στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας

  • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με κούριερ και φτάνουν στο χώρο σας μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής.

Αποστολές παγκοσμίως

  • Οι παραγγελίες αποστέλλονται με το ταχυδρομείο ή με DHL Express, FedEx Express, TNT Express. 

Έξοδα συσκευασίας και αποστολής

  • Εντός Ελλάδας: Για αγορές κάτω των 30€ τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Για αγορές 30€ και άνω, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.
  • Κύπρος: Τα έξοδα αποστολής με το ταχυδρομείο είναι έως 5,50€ ανάλογα με το συνολικό κόστος αγοράς. Για αγορές αξίας 100€ και άνω, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Τα έξοδα αποστολής Express είναι έως 14€
  • Υπόλοιπος κόσμος: Τα έξοδα αποστολής με το ταχυδρομείο είναι έως 6€ ανάλογα με το συνολικό κόστος αγοράς.  Για αγορές αξίας 100€ και άνω, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Τα έξοδα αποστολής Express είναι έως 31€ ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το συνολικό κόστος αγοράς.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρίας το MyKosmima δεν φέρει ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της μεταφορικής εταιρίας, από την οποία προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε ως προς τη διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος.

 

Παραγγελίες εντός Ελλάδας

  • Με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή) Διαθέσιμος τρόπος πληρωμής για ορισμένα προϊόντα. Σας καλούμε για επιβεβαίωση
  • Με την κάρτα σας (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • Μέσω της Paypal
  • Με τραπεζική κατάθεση / μεταφορά.
  • Με πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας στην Ξάνθη.

 

Είναι δυνατή η αλλαγή ή η ακύρωση παραγγελίας εντός 2 εργασίμων ημερών από την ημέρα της καταχώρησης.

Κάθε κόσμημα ελέγχεται πριν την αποστολή ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση. 

Η επιστροφή είναι δυνατή μόνο για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα τα οποία δεν τροποποιούνται στις δικές σας προτιμήσεις και είναι δυνατόν να πωληθούν σε νέους πελάτες.

Για όσα προϊόντα είναι δυνατή η επιστροφή, η αποστολή τους γίνεται εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή των προϊόντων είναι να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να είναι άθικτη η συσκευασία τους και συνοδεύονται από το παραστατικό πώλησης.

Τα έξοδα επιστροφής τα επιβαρύνεται ο πελάτης. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.mykosmima.gr/contact-us ή στο τηλέφωνο 25410 27006 (ώρες καταστημάτων)

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα κοσμήματα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 30/6/2018